Δεν είχαμε ιδέα γιατί «καπάκωσε» το βούτυρο, όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα…

Δημοσιεύτηκε στίς 13/11/2018

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεκινήσετε μια συνταγή μόνο και μόνο για ν” ανακαλύψετε ότι απαιτεί μαλακό βούτυρο;

Είναι ήδη αργά για να το βγάλετε από το ψυγείο και να περιμένετε να μαλακώσει κι αν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων θα λιώσει, οπότε ποια είναι η λύση;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές