Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο!

Δημοσιεύτηκε στίς 08/11/2018

Υπάρχουν 3 κύριες παραλλαγές μήλων: τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πράσινα, με διαφορετική γεύση το καθένα. Κλασικό κόκκινο, ξινό πράσινο ή γλυκό κίτρινο λοιπόν;

Όποιο κι αν διαλέξετε, το γεγονός είναι ότι αρχίζουν να μαυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα κόψουμε, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μήλο δεν είναι πλέον βρώσιμο, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται το ίδιο «ελκυστικό». Ευτυχώς όμως, το κανάλι του youtube «America’s Test Kitchen» βρήκε την τέλεια λύση.

Είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα του μήλου σας, ειδικά αν έχετε καλεσμένους στο τραπέζι!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές