Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις απλώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε από πάνω τα υλικά

Δημοσιεύτηκε στίς 03/02/2019

Αυτό είναι το πιο εύκολο ορεκτικό και μόλις το δοκιμάσετε, σίγουρα θα το αγαπήσετε! Η Jamielyn από το μπλογκ I Heart Naptime μοιράστηκε την συνταγή για τις πιο νόστιμες πατάτες που έχετε δει! “Φτιάξαμε αυτές τις πατάτες πριν τον αγώνα του Superbowl την Κυριακή και είναι πανεύκολες”, γράφει. “Όλοι τις λάτρεψαν!”

Η συνταγή της είναι γρήγορη και τέλεια για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια! Επίσης, είναι πολύ απλή και οι πατάτες βγαίνουν τραγανές επειδή ψήνονται με την φλούδα.

“Είναι πανεύκολη συνταγή”, γράφει. “Βγάζεις πολλά κομμάτια από μια πατάτα. Είναι πολύ καλές! Πρέπει σίγουρα να τις δοκιμάσετε.”
Ξεκίνησε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό και τις έβαλε σε ένα ταψί που είχε καλύψει με αλουμινόχαρτο.

“Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι.” Πριν προσθέσει τα λαχταριστά υλικά από πάνω, έψησε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

“Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη.” Τέλος, τις έβγαλε από τον φούρνο και έριξε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!

Αφού πρόσθεσε όλα τα υλικά, έβαλε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε – προσοχή μόνο μην καείτε!

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές