Ό,τι κι αν κάνετε, η πατάτα θα παραμείνει νόστιμη. Παρ’όλο που είναι καλό να γνωρίζετε διάφορες παραλλαγές, πρέπει να ξέρετε και την κλασική συνταγή. Δείτε παρακάτω πώς να την φτιάξετε.
Θα χρειαστείτε:
-Πατάτες
-Βραστά αβγά
-Αλάτι και πιπέρι
-Μαγιονέζα
-Κρέμα γάλακτος
-Μουστάρδα
-Ζάχαρη
-Πίκλες
Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί να βάλετε ζάχαρη σε ένα αλμυρό πιάτο; Ωστόσο, είναι κάτι το συνηθισμένο. Προσθέτοντας ζάχαρη σε αλμυρά πιάτα ισορροπείτε τις γεύσεις, ειδικά το αλμυρό και το ξινό.
Σε αυτή την συνταγή η ζάχαρη εξισορροπεί τις γεύσεις της κρέμας γάλακτος, της μαγιονέζας και του αλατιού. Ακούγεται παράξενο, αλλά δεν θα το μετανιώσετε! Αυτή η συνταγή είναι τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι εύκολη, γρήγορη και νόστιμη.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com