Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο από το National Cancer Institute και έρευνα του Children’s University Hospital στη Γερμανία, η γενιστεΐνη καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα, εξαλείφοντας τη δυνατότητά τους να πολλαπλασιάζονται!
Ο δρ. Mercola αναφέρει ότι τα περισσότερα προϊόντα σόγιας έχουνε συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου και εγκεφαλικών παθήσεων, όμως η οργανική σόγια που έχει υποστεί ζύμωση αποτελεί εξαίρεση.
Ίσως έχετε ακούσει ότι οι Ιάπωνες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερα ποσοστά καρκίνου απ” ότι οι Αμερικάνοι, επειδή τρώνε πολύ σόγια. Αυτό δεν ισχύει. Οι Ιάπωνες από ΠΑΝΤΑ κατανάλωναν σόγια που έχει υποστεί ζύμωση.
Τα οφέλη της σούπας miso
Υλικά (διαλέξτε μόνο οργανικά προϊόντα) για 2 μερίδες:
Οδηγίες:
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com