Παίρνει Κομμάτια Μοτσαρέλα και τα Τυλίγει με Μπέικον. Το αποτέλεσμα; Θα σας ανοίξει την όρεξη.

Δημοσιεύτηκε στίς 29/08/2018

Αν αγαπάτε το μπέικον όπως και εμείς, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσας! Βρήκαμε μια νέα συνταγή που είναι το τέλειο συνοδευτικό για τη μπύρα, κρασί ή για πάρτυ! Ήδη τρέχουν τα σάλια μας! 

Αυτή η απλή συνταγή είναι συνδυασμών των αγαπημένων μας υλικών: μπέικον και μοτσαρέλα.

Αλλά προσοχή μη τα φάτε όλα μόνοι σας! Καλέστε φίλους και οικογένεια για να τα απολαύσετε μαζί, γιατί είναι αρκετά παχυντικά αν τα φάτε μόνοι σας!

Θα χρειαστείτε μια συσκευασία μπέικον και στικς μοτσαρέλας, ή εναλλακτικά κόψτε σε μπαστουνάκια ένα κομμάτι μοτσαρέλας.

Τυλίξτε όσο περισσότερο μπέικον μπορείτε γύρω από το τυρί για να μην ξεχυθεί. Έπειτα ρίξτε τα σε καυτό λάδι και αφήστε τα να τηγανιστούν μέχρι να γίνουν τραγανά.

Αφαιρέστε τα με τσιμπίδες από το τηγάνι και αφήστε τα ένα απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Βάλτε μερικές οδοντογλυφίδες και απολαύστε τα όσο είναι ζεστά!

Μοιραστείτε αυτή την αμαρτωλή συνταγή με τους φίλους σας στο Facebook!

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές