TIPS: Τα μήλα μαυρίζουν σε δευτερόλεπτα αφότου κοπούν. Με αυτό το κόλπο θα τα διατηρείτε φρέσκα για 24 ώρες τουλάχιστον.

img

Τα μήλα που έχουν μαυρίσει λίγα λεπτά αφότου τα έχουμε κόψει, μπορεί να είναι το ίδιο νόστιμα, αλλά σίγουρα δε μοιάζουν τόσο «ελκυστικά» όσο στην αρχή.

Το tip που θα σας δείξουμε σήμερα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στα μήλα, όσο και στα αχλάδια, ακόμη και στις πατάτες!

Μάθετε πως να διατηρήσετε το χρώμα τους, στο βίντεο που ακολουθεί:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr